Hrvatski radio

Radio Zadar

Šime Perić: "Sve čestitke Mateju i Davidu, bili su jako blizu zlatu"

04.12.2022.

16:18

Autor: HRT Radio Zadar

Šime, Matej i Julija

Šime, Matej i Julija

Foto: HSSV / /

Novi odlični rezultati zadarskog skakača u vodu Mateja Nevešćanina (KSV Zadar 2011). Na netom završenom Svjetskom juniorskom prventvu održanom u kanadskom Montrealu, Matej je u sinkro skokovima s Davidom Ledinskim osvojio srebrnu medalju s daske od 3 metra. Također, s daske od 1 metra je osvojio šesto mjesto dok je s metra na kraju bio trinaesti.


- Metar je odradio vrhunski, zadnja dva skoka su nešto lošije bila izvedena i izmakla mu je medalja, na trici je sve bilo dobro do isto zadnja dva skoka. Predzadnji skok je bio kiks i tu smo izgubili plasman u finale, nismo uzeli ponuđenu. U sinkro skokovima su on i David odradili sve vrhunski, samo su ih nijanse dijelile od zlata. Ponosan sam jako, velike čestitke dečkima jer su još jednom pokazali i dokazali svima koliko su kvalitetni. Penjemo se pomalo, bili smo treći, sada drugi, vjerujem uskoro i prvi – istaknuo je trener Šime Perić. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.