Hrvatski radio

Radio Zadar

00:23 / 03.05.2015.

Autor: Toni Pajkin

"Single Ladies" - Beyonce Tribute Band na Forumu

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uoči utrke Wings For Life u subotu navečer, na Forumu su nastupile "Single Ladies" prvi i jedini svjetski Beyonce Tribute Band. Tako kažu njihovi promotori. Iako se mali broj, tek par stotina Zadrana i gostiju, od 4 tisuće prijavljenih trkača, odazvao pozivu organizatora na event večer prije utrke "Run & Fun", oni koji su bili otišli su s osmjehom. Djevojke zvuče odlično.

Pristup glazbenom izričaju Beyonce, jedne od najvećih zvijezda R´N´B-a današnjice, temelji se na čvrstoj ritam sekciji i uvjerljivim glasovnim izvedbama glavnih vokalistica Ive i Saške. Potom koloritnim backovima Marije na klavijaturana koja čvrsto drži sve konce njihovog nastupa, samozatajne Ane na basu i zvonke Ivane na gitari. Milica na bubnjevima ima privilegiju da u dvominutnom samostalnom nastupu razvali bubanj.Što su u Zadru prisutni popratili uzvicima odobravanja. Mnogi su bili iznenađeni. Šteta što nije bilo više publike.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.