Hrvatski radio

Radio Zadar

Skoro cijeli Zadar guštao u zimskim radostima na Višnjiku

20.01.2023.

09:23

Autor: Radio Zadar

Zimski park Višnjik

Zimski park Višnjik

Foto: - / -

Zimski park na Višnjiku posjetilo je u skoro dva mjeseca oko 60 tisuća posjetitelja, objavila je press služba ŠC Višnjik.

ŠC Višnjik

ŠC Višnjik

Foto: - / -

Od 24. studenoga 2022. do 15. siječnja 2023., u sklopu Športskog centra Višnjik, Zadranke i Zadrani mogli su uživati u Zimskom parku.


Pomno osmišljen koncept sportskih i zabavnih zbivanja, manifestacija i radionica uz najveći lunapark do sada, kompleks klizališta i ledenog tobogana i ugostiteljske blagdanske kućice privukle su oko 60 tisuća gostiju. Klizalište i ledeni tobogan prostirali su se na tisuću metara četvornih, a svi zainteresirani mogli su po simboličnoj cijeni naučiti klizati u Školi klizanja. 


Posjetitelji Zimskog parka mogli su uživati i u Veselom šatoru u kojem su se održavali koncerti, zabavne i edukativne radionice u suradnji sa brojnim udrugama na radost mlađe populacije. Konačno, djeca različite dobi mogla su uživati u jahanju dvaju ponija Konjičkog kluba Maximus.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.