Hrvatski radio

Radio Zadar

Škraping je ove godine "Simply the Best"

18.10.2017.

13:48

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nagrada je u kategoriji Manifestacije - tematska događanja višednevnog trajanja. Nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia.

Nagrada će se dodijeliti sutra na prigodnoj svečanosti koja će se u okviru 19. poslovno turističke burze PUT održati u hotelu Park u Splitu.

Manifestaciji Škraping ovom nagradom dodatno je potvrđen status TOP događanja na području Republike Hrvatske, ujedno ovom nagradom Tkon i otok Pasman stavljaju se uz bok najvecim turistickim sredistima u Hrvatskoj i dokazuju da imaju logistiku i infrastrukturu za organiziranje velikih događanja te je nagrada dodatni poticaj, ne samo za što boljom organizacijom i kvalitetom provođenja navedene manifestacije, već i za daljnji razvoj ukupnog turizma na području destinacije.

Ovom nagradom Skraping je prepoznat kao vrlo jasan primjer drugim destinacijama kako poboljsati predsezonu i na koji nacin prezentirati sveukupnu turisticku ponudu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.