Hrvatski radio

Radio Zadar

Skupština HNS-a u znaku priprema za lokalne izbore

16.02.2013.

13:36

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednica Vesna Sabolić je istaknula kako je cilj stranke u Zadru i Županiji smijeniti HDZ-ovu vlast, te prostor čitave regije učiniti boljom sredinom za život ljudi.

Sinoćnja izvještajna skupština Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke gotovo u potpunosti je bila u znaku priprema za lokalne izbore. Predsjednica Vesna Sabolić je istaknula kako je cilj stranke u Zadru i Županiji smijeniti HDZ-ovu vlast, te prostor čitave regije učiniti boljom sredinom za život ljudi:

Svi moramo shvatiti da su problemi pred kojima se nalazi Zadar i Zadarska županija stvarni.Da bi smo ih prevladali u kratkom vremenu  moramo se udružiti  i zajedno s građanima iznjedriti najkvalitetnije kadrove.Prestati se osvrtati na sitna politikanstva, na greške naših prethodnika. Moramo zasukati  rukave.Pobijediti na izborima, a već sada utvrditi područja ključna za razvoj naše županije.I zato nas zanimaju ljudi koji su spremni zasukati rukave za boljitak svoga mjesta.Pa onda svi zajedno za boljitak Županije,Hrvatske i cijele regije,poručila je Vesna Sabolić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.