Hrvatski radio

Radio Zadar

Soul Fingersi razdrmali Zadrane, preostala još samo Kanela

06.01.2023.

11:08

Autor: SJM

SoulFingersi na Adventu u Zadru

SoulFingersi na Adventu u Zadru

Foto: TZ grada Zadra / Radio Zadar

Advent u Zadru sinoć je na Trg Petra Zoranića doveo Soul Fingerse. Poznati zagrebački sastav kojeg čine braća Denis i Hari Ahmetašević s pratećim bendom  je uz Marija Petrekovića dobro razdrmao posjetitelje svojim nizom soul-funky standarda, a ni nakon gotovo dvosatne svirke ovim neumornim zabavljačima nije bilo dosta pa su se spustili s pozornice i nastavili plesati i forografirati se s posjetiteljima .


Do zatvaranja Adventa u Zadru koji je otvoren 24. studenog nastupom Dalmatina, preostao je još nastup zadarske grupe Kanela u subotu 7. siječnja - kako su najavili iz TZ grada Zadra. 


Mario Petreković uz Soul Fingerse na Adventu u Zadru

Mario Petreković uz Soul Fingerse na Adventu u Zadru

Foto: TZ grada Zadra / Radio Zadar

Advent u Zadru ušao je u izbor za Najljepši advent koji ove godine organizira portal Gradonacelnik.hr pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma. Tako se i grad Zadar uključio, u cilju promocije adventskih destinacija , u izbor u kojem sudjeluje 51 grad i 18 općina. Glasanje je završilo jučer . 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.