Hrvatski radio

Radio Zadar

Srce zadarsko u eteru Radio Zadra

05.04.2018.

14:42

Autor: Suzana Dražić

Goran Kovačević, Marijana Ikić

Goran Kovačević, Marijana Ikić

Foto: - / -

U programu Radio Zadra ugostili smo članove FB grupe "Srce zadarsko". U vrlo kratko vrijeme grupi, koja ima jedan jedini cilj pomoći siromašnima i bolesnima, pridružilo više od dvije tisuće članova.

Srce zadarsko nastalo je inicijativom Marijane Ikić, a s njom je u studiju Radio Zadra bio je  i zadarski glazbenik Goran Kovačević. 

   To je grupa samo za pomaganje. To je velika obaveza, a treba i puno ljubavi i tu je i velika podrška Natali Milin jer ne bi sve mogla. Imam četvero djece, a i 80 postotni sam invalid, ispričala nam je naša gošća Marijana Ikić.

   Upravo su uspješno završili s akcijom pomoći za djecu u Nazorovoj gdje je iz Zadra upućen pun kombi potrebnih stvari.  

 Član Srca zadarskog je i zadarski glazbenik Goran Kovačević. Njegov doprinos grupi je značajan jer redovito održava besplatne tečajeve sviranja gitare. Nedjeljom Goran otvara vrata svoga doma,a zahvaljujući donacijama naših sugrađana imaju četiri gitare.  

  Događa mi se po gradu da me poznanici pitaju "Gorane gdje mogu donijeti gitaru?", kaže naš nasmijani gost.

Do sada smo odradili puno akcija,a bit će ih još jer mi smo sanjari, poručuje Marijana, a razgovor s našim gostima možete poslušati u cijelosti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.