Hrvatski radio

Radio Zadar

Starta 18. Virska biciklijada

02.10.2016.

08:20

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

18. Virska biciklijada, ako vrijeme dozvoli, starta jutros u 10 sati s Branimirove obale u Zadru, a prijavesu počele od 08 sati na istom mjestu te od 08:00 do 09:00 na Trgu svetog Jure na Viru. Iz Vira je sudionicima biciklijade osiguran prijevoz do Zadra od 09:00.

Čak tri tisuće i 397 biciklista i rekreativaca sudjelovalo je na svih 17 dosadašnjih Virskih biciklijada! Od 2011. godine do novog nedjeljnog okupljanja biciklista iz cijele Hrvatske, potom i Slovenije, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Češke i Slovačke, staza od Branimirove obale u Zadru do virske rive tijekom tih pet godina postala je sinonim obiteljskog okupljanja, zabave i druženja svih ljubitelja biciklizma i zdravog načina života.

 

18. Virska biciklijada starta  u 10:00 s  Branimirove obale u Zadru. Iz Vira je sudionicima biciklijade osiguran prijevoz do Zadra od 09:00. Dolazak biciklista na Vir očekuje se oko 12:15 kada će uz tradicionalnu okrjepu biciklisti uživati u druženju i glazbi za koju će se pobrinuti „Zaratino Band". U 14:15 je povratak u Zadar, a svima je osiguran besplatni prijevoz vozilima općinskih poduzeća „Čisti otok" i „Vir održavanje" te automobilima taksi kompanije „Taxi Vir".

 

NAJSRETNIJEM BICIKL VRIJEDAN 3,5 TISUĆA KUNA

Nakon što se odvozi biciklijada i odradi okrjepa s pašta-fažolom i kobasicama na Viru, od 13:30 je tradicionalna dodjela nagrada i vrhunac biciklijade. Sretnici na tomboli dobit će 12 kompleta biciklističke opreme, a najsretniji glavnu nagradu: bicikl Trek MTB Marlin 6 vrijedan 3,5 tisuće kuna.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.