Hrvatski radio

Radio Zadar

Stipe Zrilić: Opet bih se kandidirao za župana

14.12.2016.

14:08

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Oko pola godine ostalo je do lokalnih izbora, na kojima će se ponovno birati načelnici, gradonačelnici i župani, te vijećnici u predstavničkim tijelima lokalne i područne samouprave. Dvije najjače stranke još ne izlaze s imenima svojih kandidata.

Prije nekoliko mjeseci su bili parlmanetarni izbori kada sam ja trebao biti na listi, ali sam odlučio ostati ovdje na regionalnoj razini, što znači da ću se kandidirati, ali naravno, očekujem podršku stranke, tako da je to u tom smislu još rano reći, hoće li se još neke okolnosti mijenjati, rekao nam je župan Stipe Zrilić o mogućoj ponovnoj kandidaturi za tu funkciju. Dodao je kako stranke predlažu svoje kandidate za gradonačelnike, načelnike i župane, te da u HDZ-u o tome još nisu raspravljali. Tako promišljam, ali kako će se okolnosti dalje razvijati, jer, uostalom svatko osim mene tko želi može iskazati ambiciju, ponavljam stranka kojoj pripadam će donijeti odluku tko će biti kandidat za župana na izborima. rekao je Zrilić, potvrdivši još jednom da se namjerava ponovno kandidirati za zadarskoga župana. To je izjavio u današnjoj emisiji Radio Zadra Aktualni sat.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.