Hrvatski radio

Radio Zadar

Stiže uskrsnica za umirovljenike

29.03.2013.

11:41

Autor: sjm

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik zadarskog HSU-a Duško Vuković najavio je isplatu uskrsnica za umirovljenike u iznosu od 200 kuna. To je kaže rezultat uspješne suradnje njegove stranke i HDZ-a koja će se, najavljuje Vuković, nastaviti i dalje.

Umirovljenici s područja grada Zadra čija mirovina ne prelazi 2 tisuće kuna dobit će ovih dana uskrsnicu u iznosu od 200 kuna - najavio je na konferenciji za novinare predsjednik gradske podružnice Hrvatske stranke umirovljenika Duško Vuković. Napominje kako je to dio zajedničkog koalicijskog programa koji je HSU potpisao s HDZ-om prije 4 godine. Zadovoljni smo dosadašnjom suradnjom pa ćemo s HDZ-om koalirati i u narednom mandatu, najavljuje Vuković...

"Ono što nosi našu težinu u koaliciji s HDZ-om i drugim koalicijskim partnerima je prije svega naš program. Mi ne trčimo za mjestom dogradonačelnika, dožupana i slično, naš je zadatak biti dio vlasti koja odlučuje o tome što će umirovljenici iz kolača koji se zove budžet moći dobiti.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.