Hrvatski radio

Radio Zadar

STK Donat Ivo Ćuković: "Vjerujem da ove sezone možemo biti još bliže vrhu"

21.09.2022.

08:58

Autor: Željko Kapelari

Ivo Ćuković, predsjednik STK Donat

Ivo Ćuković, predsjednik STK Donat

Foto: Ž. Kapelari / Radio Zadar

Posljednje pripreme uoči starta nove sezone odrađuje predstavnici STK Donat. Pod vodstvom trenera Davora Karlovića prošle godine osvojeno je odlično peto mjesto.

Želje su ove godine napraviti i korak bliže prema vrhu.


- Vjerujem da to možemo i ostvariti. Prošla sezona bila je za nas jako uspješna ali sportski je uvijek težiti i postavljati više ciljeve. Dečki su već dugo u trenažnom procesu, radi se ozbiljno i veselimo se početku nove sezone u HEP Superligi – ističe predsjednik kluba, Ivo Ćuković.


- Donatovci su trebali igrati protiv STK ali je taj dvoboj odgođen, idućeg vikenda otvorit će sezonu susretima protiv Libertasa i Splita.


- Jedan tjedan priprema više dobro će doći treneru Karloviću i dečkima. Dva teška suparnika očekuju nas zatim, hrabro, igramo kod kuće a tu ne priznamo nikom da je bolji.


Sastav Donata u odnosu na prošlu godinu?


- Tu su i dalje Zubčić, Mijatović, Goja i sada i Jakelić koji je stigao u naše redove umjesto Borovnjaka. Imamo dobro posloženu momčad, željnu dobih partija i nadam se da ćemo ove sezone igrati dobar stolni tenis.


Favoriti za sam vrh?


- Libertas i dva zagrebačka kluba po meni će voditi glavnu riječ i za nijansu su malo bolji od ostalih ali za stolom, nikad ne znate što se dogoditi. Bit će zanimljivo, to je sigurno – zaključio je Ivo Ćuković.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.