Hrvatski radio

Radio Zadar

Stranka rada i solidarnosti predstavila kandidata Zadru

11.05.2019.

12:37

Autor: m.s.

Stranka rada i solidarnosti predstavila kandidata Zadru

Stranka rada i solidarnosti predstavila kandidata Zadru

Foto: - / -

Na Narodnom trgu novinarima se predstavili kandidati Stranke rada i solidarnosti na listi za izbore za Europski parlament. Uz 10 tog na listi umirovljenog generala Jozu Miličevića pojavili su se i načelnik Općine Polača Tomislav Prtenjača te načelnik Općine Posedarje Ivica Klanac.

10. ti na listi stranke Milana Bandića, umirovljeni general Oružanih snaga RH Jozo miličević poželio je da građani iziđu na izbore u što većem broju:

 

" Ono što je nama važno je da su ljudi najveća vrijednost ove zemlje i baš zato ih pozivamo da iziđu na izbore te daju glas za one za koje misle da će ih najbolje predstavljati u EU parlamentu."

Uz to dodaje:

 

" Držimo da su ovi izbori jako bitni i da naša stranka čije je članstvo u porastu, zaslužuje predstavnika u Briselu..naime, imamo program, ne stvaramo animozitete ni probleme, nikog ne prozivamo za nešto što se dogodilo već okupljamo, pozivamo one koji misle da imaju nešto reći i dati i smatramo da se isplati boriti te da nam se pridružiti

 

Izbori za EU parlament u Hrvatskoj se održavaju 26.svibnja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.