Hrvatski radio

Radio Zadar

Sučeljavanja pred 2. izborni krug

20.05.2013.

13:51

Autor: Toni Pajkin

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Programskim pravilima HRT- a, Radio Zadar je u drugom izbornom krugu dužan organizirati tridesetominutne emisije sučeljavanja kandidata. U ponedjeljak, 27. svibnja sučelit će se Branko Kutija i Mirko Šunić. U utorak, 28. svibnja: Božidar Kalmeta i Ivo Bilić, a u srijedu, 29. svibnja: Stipe Zrilić i Renata Sabljar-Dračevac. Sve emisije će početi u 12 i 15 i trajat će do 12.45 sati. U slučaju da se jedan kandidat ili kandidatkinja ne odazovu u emisiju, voditelj će razgovarati s onim kandidatom koji je u studiju.

Sučelit će se oni kandidati koji su dobili najviše glasova u prvom krugu izbora za gradonačelnike gradova sjedišta županija te onih s više od 10 tisuća stanovnika kao i sučeljavanje kandidata s najvećim brojem osvojenih glasova u prvom krugu za izbor župana odnosno županice. U slučaju da se jedan kandidat ili kandidatkinja ne odazovu u emisiju, voditelj će razgovarati s onim kandidatom koji je u studiju. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.