Hrvatski radio

Radio Zadar

Super žene u Biogradu

02.09.2013.

15:54

Autor: žmr

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stotinjak poslovnih žena iz Švedske izabrale su Biograd na moru, za svoju trodnevnu konferenciju. Biograd je kažu, odredište koje ima sve što im treba, a osim toga na čistom su zraku i uz čisto more.

Qoola Qvinnor "super žene" Udruga poslovnih žena Švedske okuplja poduzetnice, umjetnice i žene različitih dugih djelatnosti. Osim profesionalnog, važan im je i osobni razvoj, a također i poboljšanje položaja žena…. 

Želim pozvati i vas - na naše popodnevne radionice, ne samo žene koje već imaju uhodane poslove, već i one koje ovoga trenutka tek razmišljaju o pokretanju posla, naša iskustva mogu biti dragocjena, a također možemo svojim iskustvima pomoći, bilo u smislu korisnih savjeta ili podrške. Zajedno smo jače. 

- pripremajući se za dolazak u Biograd, dodala je Siv Turesdotter - o vašoj se zemlji pisalo se u našim vodećim novinama, govorilo na švedskim radio - postajama, jer tamošnja javnost prati aktivnosti udruge Qoola Qvinnor, čak i putem facebooka prisutne smo i u drugim zemljama i na drugim kontinentima. Nadam se da će ovo biti prvi korak da osnažimo i suradnju sa ženama u Hrvatskoj, kazala je u nadi kako će se mnoge od članica udruge vratiti u Biograd sa svojim obiteljima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

17 h

Nadin 2022

Kušanje vina