Hrvatski radio

Radio Zadar

Surađuj i ostvari sebe

13.07.2020.

08:15

Autor: HRT Radio Zadar

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Foto: - / -

U prostorijama zadarskog COINA danas će se održati završna konferencija projekta „SOS - Surađuj i ostvari sebe". Nezaposlenost pripadnika ranjivih skupina među kojima i mladih nezaposlenih osoba, gorući je problem kojim se bavio projekt „SOS - Surađuj i ostvari sebe".

Tijekom provedbe projekta, smanjenju nezaposlenosti nastojalo se doprinijeti kroz dva pravca: uz samozapošljavanje i poticanje poduzetništva podjelom financijskih potpora i edukacijom te kroz jačanje i pozicioniranje Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Zadarske županije. Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA nositelj je projekta „SOS - Surađuj i ostvari sebe“ u kojem su partneri Zadarska županija i Hrvatski zavod za zapošljavanje – PU Zadar, a projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz natječaj „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ ukupne vrijednosti 1.925.833,68 HRK.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.