Hrvatski radio

Radio Zadar

Sutra novi prosvjed u organizaciji Inicijative povremenog prijevoza putnika

13.05.2020.

17:08

Autor: HRT Radio Zadar

foto: HRT Radio Zadar

foto: HRT Radio Zadar

Foto: - / -

Zadarski prijevoznici nisu zadovoljni reakcijom leasing kuća na njihov prosvjed upozorenja održan prošloga tjedna, pa su za sutra najavili novi, koji će se održati u isto vrijeme, bez ograničavanja broja sudionika, na potezu od dvorane Krešimira Ćosića do Poluotoka i nazad,

       S obzirom na jako slabu reakciju leasing kuća na prošlotjedni mirni prosvjed, Inicijativa povremeni prijevoz je odlučila ponoviti prosvjed na razini cijele Republike Hrvatske te ga maksimalno omasoviti, tako da sutra na prosvjedu očekujemo nekoliko puta veću kolona vozila jer ovog puta nećemo stati na zahtjevnim limitima broja vozila. Očekujemo veliki odaziv naših kolega prijevoznika - najavljuje zadarski korodinator Jure Meštrović.

Okupljeni prijevoznici, vozilima će mirno prosvjedovati vožnjom od velikog parkirališta iznad dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku, preko Poluotoka i Bulevara do Supernove i obilaznicom preko Bilog Briga ponovo do Višnjika.

Okupljanje prijevoznika Zadarske Županije započinje u 11.30 sati a kolona mirnog prosvjeda kreće u simbolično vrijeme 11.55h, "pet do dvanaest".

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.