Hrvatski radio

Radio Zadar

Nedjeljna zabava na Sfingi uz njezinu obnovu

11.06.2022.

16:41

Autor: Radio Zadar

Zadarska Sfinga na Brodarici

Zadarska Sfinga na Brodarici

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Obnova zadarske Sfinge je završena. Događaj će se obilježiti javnim zbivanjima  "Sfinga, priroda & društvo" u parku Sfinga sutra u nedjelju, 12. lipnja, s početkom u 18.00 sati. 

Galerija
Program, Foto: -/-
Program, Foto: -/-Program, Foto: -/-

Program dakle počinje u 18.00 sati, a trajat će do ponoći . Bit će priređena izložba fotografija  „Sfingina sjećanja“ Aleksandra Bonačića, zatim sajam rukotvorina u kojem sudjeluju "Zadarski rukotvorci". 


Najavljene su i radionice za djecu "Određivanje mikroplastike u moru kod parka sfinga koje vode Irina Kozličić Juraga i Jasminka Dubravica (The Globe Program). Tu je i dječja radionica Nova abeceda – Hijeroglifi uz Ines Urošević koja vodi  i radionicu Dorade kućice za kukce.


I odrasli mogu sudjelovati u radionicama izrade antičke kozmetike za ljeto s Franom Herendom (Panacea). Predviđeno je i druženje s književnicima, ZaPis-ana Sfinga. 


Udruga ugostiteljskih djelatnika B2B Zadar ovaj put će posebno predstaviti koktela „Sfinga“. U zabavnom dijelu programa najavljeni su DJ Elvis i  Sexymotherfuckers. Program završava u ponoć.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici