Hrvatski radio

Radio Zadar

Suvremeno vježbalište - novi sadržaj na Višnjiku

17.07.2020.

11:26

Autor: Radio Zadar

Suvremeno vježbalište - novi sadržaj na Višnjiku

Suvremeno vježbalište - novi sadržaj na Višnjiku

Foto: - / -

U sklopu otvorenih terena, na dijelu tzv. vojnoga poligona u Športskom centru Višnjik, postavljeno je još jedno suvremeno vježbalište, kao dio kontinuiranog planskog obogaćivanja sportske i rekreacijske infrastrukture.

Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik kaže da su se u izboru sprava vodili stručnim kriterijem da se građanima,  rekreativcima ili sportašima natjecateljima, omogući da dio svojih aktivnosti ostvaruju u optimalnim uvjetima: Sprave koje su postavljene omogućuju mnoštvo vježbi za svaki dio tijela i sigurno je da će naši korisnici i posjetitelji pronaći nešto baš za sebe. U kompleksu otvorenih terena stalno se radi na obogaćivanju ponude, a u tom kontekstu je i ovo novo vježbalište, prije toga i teniski tereni, suvremeno dječje igralište, itd., što spada u naš opći cilj – iz dana u dan ŠC Višnjik sustavno i promišljeno činiti mjestom na kojemu će svi naši sugrađani, te drugi održavati svoje aktivnosti u veoma ugodnom ozračju, istaknuo je Denis Karlović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.