Hrvatski radio

Radio Zadar

Svečano je danas u općini Pakoštane

23.01.2020.

07:34

Autor: hrt zadar

Dino Stanin/PIXSELL ( ilustracija)

Dino Stanin/PIXSELL ( ilustracija)

Foto: - / -

Kreće uređenje obalnog pojasa u luci za javni promet lokalnog značaja Drage Dugovača teško 24, 6 milijuna kuna, a otvara se i novouređeni i prošireni dječji vrtić "Gardelin" za što je utrošeno oko 7 milijuna kuna.

Iz službenog poziva

Službeno otvaranje projekta „Uređenje obalnog pojasa u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja Drage Dugovača, Općina Pakoštane, Zadarska županija“  

Projekt u vrijednosti 24,6 milijuna kuna s PDV-om zajednički provode Županijska lučka uprava Zadar i Općina Pakoštane, a otvorenju će nazočiti župan Zadarske županije Božidar Longin, načelnik općine Pakoštane Milivoj Kurtov te ravnatelj Županijske lučke uprave Zadar Davor Škibola.

 Istoga dana, s početkom u 12.30 sati župan Longin i načelnik Kurtov sa suradnicima otvorit će dječji vrtić Gardelin u Pakoštanima u čiju je dogradnju, rekonstrukciju i opremanje uloženo oko 7 milijuna kuna, od čega je 90 % sufinancirano sredstvima iz europskih  fondova.

 Projektom je dograđeno i opremljeno novih 314,59 m2 (neto) korisne površine, a usluge vrtića proširene su za dvije odgojne skupine, uključujući formiranje jasličke skupine koja će moći primiti 14 djece.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.