Hrvatski radio

Radio Zadar

Svjetlosni spektakl - Zaželi ljubav!

18.02.2017.

10:07

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svjetlosni spektakl - Zaželi ljubav, ove godine ima za cilj pomoći teško oboljeloj Zadranki Anđeli Piplović. Puštanje oko pet tisuća lampiona s Foruma planirano je oko 19 i 30 , ukoliko dozvole vremenske prilike - najavljuju organizatori.

 Lampioni će se moći kupiti na Forumu sat ranije. Prodavat će ih na na štandovima poznati Zadrani. Cijena je 25 kuna. Lani je je na ovom svjetlosnom spektaklu bilo oko 6 tisuća posjetitelja koji su pustili 4 tisuće i dvjesto lampiona. Prošlogodišnji je prihod bio namjenjen socijalnoj samoposluzi, ali je osim novčane donacije - akcija značila puno više jer su se poslije javili mnogi i samoinicijativno anonimno pomagali socijalnoj samoposluzi Tako se nadaju da će i ove godine, mnogi odlučiti i nakon svjetlosnog spektakla 

  Novost ovogodišnje manifestacije su brojni poznati Zadrani koji će vas dočekati na štandu za prodaju lampiona. Svoj dolazak su potvrdili Erik Pavin, Rikardo Perković, Edi Škovrlj, Šime Fantela, Svetko Perković, Hrvoje Perinčić, Sanja Petrovski, Martina i Vedran Ješe, dr. Branko Dukić, Igor Karuc, Tamara Šoletić, Martine Thomas i Davor Pekota.

  Prodajni štandovi otvaraju u 17 sati, a zabavni program počinje od 18 sati. Uz voditelje Anu Marušić i Ivicu Štorića, Zadrane će zabavljati i popularna grupa Zadar Express. Puštanje lampiona predviđeno je za 19,30 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.