Hrvatski radio

Radio Zadar

Svojih žrtava prisjeća se i Nadin

19.11.2016.

08:24

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas se obilježava 25. godišnjica stradanja hrvatskih branitelja i civila u Nadinu. Tim povodom Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Ante u Nadinu s početkom u 10 sati, a nakon koje će se u 11 sati na spomen obilježju položiti vijenci i zapaliti svijeće.

Vijence će položiti članovi obitelji poginulih, predstavnici braniteljskih udruga, predstavnici Mjesnog odbora Nadin, predstavnici Grada Benkovca, Zadarske županije te Ministarstva hrvatskih branitelja. 

 

08,00 SATI ……. POLAZAK MIMOHODA PREMA NADINU I ŠKABRNJI (polazak s Trga dr. Franje Tuđmana - ulicom Ante Starčevića - Šetalište kneza Branimira - kralja Tomislava - Zadarska prema Nadinu i Škabrnji)
10,00 SATI ........ SVETA MISA u crkvi Sv. Ante u Nadinu
11,00 SATI ……. DOLAZAK U NADIN (polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule hrvatske branitelje i civile kod spomenika u NADINU)
11,30 SATI …… POLAZAK MIMOHODA ZA ŠKABRNJU
13,00 SATI …… DOLAZAK U ŠKABRNJU (polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule hrvatske branitelje i civile kod spomenika u Nadinu)
13,45 SATI …… DOMJENAK I OSVJEŽENJE ZA SVE SUDIONIKE MIMOHODA

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.