Hrvatski radio

Radio Zadar

The Fogsellers - glazbeno iskustvo za pamćenje

01.04.2023.

13:40

Autor: priopćenje

koncert

koncert

Foto: Ivana Kolenc / /

Nastupom šibenskog instrumentalnog benda The Fogsellers, sinoć je u Zadru nastavljen URBOFON LIVE - cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe.


Stotinjak posjetitelja Guma bara s jednakim je uživanjem i žarom pratilo gotovo dvosatnu svirku ambasadora dobrog zvuka koji su se nakon šest godina vratili pred zadarsku publiku. Uz žanrovski svestrani set i spoj organske i elektroničke glazbe, pružili su publici nesvakidašnje iskustvo prave klupske svirke.Uz pjesme s albuma prvijenca “Smooth Simplicity” i nove materijale, koji će se naći na drugom studijskom izdanju, Šibenčani su iznenadili publiku posve novom skladbom koju su napisali samo za ovu priliku te je premijerno izveli u Guma baru.Uz oduševljena lica Zadrana, u publici se našlo i nekoliko gostiju iz Šibenika koji su stigli na koncert The Fogsellersa, ali i brojni strani gosti grada koji će još dugo prepričavati ovo jedinstveno glazbeno iskustvo.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.