Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko Ivanu Zaku krade djevojku?

22.11.2017.

16:21

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vrata zadarskog Adventa 2017. otvorit će glazbena zvijezda Ivan Zak na novom spektakularnom koncertu pred zadarskom publikom, a nebo nad Zadrom će potom osvijetliti veličanstven vatromet. Za zagrijavanje donosimo vam novi Zakov videospot sa spektakla u zagrebačkoj Areni.

Pred nama je prvi dugoočekivani spot za pjesmu ‘Tko mi te krade’, nastao u produkciji IDJVideos, s nezaboravnog Zakovog koncertnog spektakla u Areni Zagreb, kojim je tada oduševio 15.000 obožavatelja.

Upravo taj hit s albuma ‘Bolja od najbolje’, koji je otpjevao u pratnji brass sekcije i gudača, bio je prijelomna točka najvećeg Zakova koncerta u dotadašnjoj karijeri. Već na prve taktove nastala je prava euforija, a 15.000 oduševljenih fanova svjetlima mobitela od dvorane su napravili zvjezdano nebo. ‘Tko mi te krade’ koji možete pogledati na sljedećem linkuhttps://youtu.be/nLP3OkSh0iI, prvi je u nizu videa snimljenih te nezaboravne noći 11.02.2017., koje će Zak objavljivati na svome YouTube kanalu.

Snimka cijelog koncerta iz Arene Zagreb upravo je u montaži, a uskoro će će biti prikazana na HTV-u.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.