Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko je gospodin koji je pomogao obitelji preminule djevojčice iz Čitluka?

28.01.2019.

14:58

Autor: tp

Tko je gospodin koji je pomogao obitelji preminule djevojčice iz Čitluka?

Tko je gospodin koji je pomogao obitelji preminule djevojčice iz Čitluka?

Foto: - / -

Valentina Radišić, majka djevojčice iz Čitluka koja je 13.01. preminula u Općoj bolnici Zadar zamolila nas je da joj pomognemo naći gospodina koji je nakon tog tragičnog dana, 14. siječnja bio s njima dva i pol sata i bio im podrška. Spominjao je da pola godine stoji u Novalji, gdje ima kuću.

Objavljujemo poruku koja nam je gospođa Valentina poslala

"Već 10 dana pokušavamo ući u trag osobe ( Vašeg sugrađanina) koji nam je jako puno pomogao tog ponedjeljka 14.01. Svim ljudima koje smo susreli u Vašem gradu, od bolnice, matičnog ureda, sanitarne inspekcije, MUP-a, hotela preko puta bolnice gdje smo bili smješteni, iskreno i od srca se zahvaljujemo, ali ovaj Gospodin je taj dan s nama proveo 2,5 sata i bio nam podrška, a mi u svom šoku i jadu nismo upitali ni za ime.

Molim Vas, ako možete, Vi putem Vašeg radija pokušajte doći do te osobe, bili bi Vam doživotno zahvalni.

Gospodin je prosječne visine oko 180 cm, srednje građe, vitalan, u svakodnevnim šetnjama Starog grada u Zadru. Ima suprugu i dvoje djece koji žive u ZagrebuGospodin je spominjao da pola godine bude u Novalji da tamo ima kuću.

S nama je bio u prostorijama Sanitarne inspekcije na lokaciji Narodni trg i u MUP-u (na drugom kraju grada). Budući ne mogu biti stalno na Vašim frekvencijama, molim Vas za svaku informaciju da mi pošaljete poruku.. Od srca se zahvaljujem na svakom pokušaju, Valentina Radišić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.