Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko je sve dobio Nasmiješeno sunce

10.12.2015.

12:40

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski gradonalčelnik Božidar Kalmeta sutra ujutro će u Gradskoj loži dodijeliti ovogodišnje nagrade i priznanja u tradcionalnoj akciji "Nasmiješeno sunce". Imena nagrađenih objavljena su na službenim stranicama Grada.

U prvoj kategoriji priznanja najboljim restoranom proglašen je Kornat, najboljim caffe barom Brazil, dok je najbolja konoba Pjat. Priznanje ide i Maraschinu kao najboljem noćnom klubu, dok je Suvenirski postav Arheološkoga muzeja Zadar dobio nagradu za najbolji novi suvenir. Najljepše uređeni izlog ima vinoteka Bibich, a najuređeniji vrt je Diane Bogdanović, vlasnice Villa Diana. 

Osim priznanjem, novčanom nagradom se nagrađuje i šestoro pojedinaca:

NAJBOLJI TURISTIČKI VODIČ: Paula Padovan

NAJBOLJI KUHAR: Igor Nikolić

NAJBOLJI KONOBAR: Zvonimir Jerak

NAJBOLJI PRODAVAČ: Jadranka Aviani

NAJBOLJI POLICAJAC: Venci Zorić

NAJBOLJI ČISTAČ: Predrag Šilić

Gradonačelnik dodjeluje i posebna priznanja za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone: beach baru „Bamboo“, OPG-u Sandra Babac Damjanić za Festival smokava. Hrvatskom narodnom kazalištu za Jazz festival, Zadar Dogus Basketball Tournamentu i restoranu „Bruschetta“.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.