Hrvatski radio

Radio Zadar

TN Zaton: mini-golf , nova plaža i servisni blok u kampu

17.07.2015.

08:07

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uprava turističkoga naselja i kampa Zaton u nove sadržaje uložila je ove godine 12 milijuna kuna. U planu su iduće godine vodeni park i još neki noviteti. Turisthotel danas se pohvalio pred ministrom turizma i najboljim mini-golf terenom u Europi.

Odavno već znamo da sve zahtjevnijim turistima nije dovoljno ponuditi samo more i sunce. Potrebno je uvoditi nove sadržaje, a to TN Zaton radi iz godine u godinu. Tako korisnici kampa imaju jedinstven servisni blok u Hrvatskoj, kroz koji je ministra turizma Darka Lorencina proveo direktor Turisthotela Frane Skoblar.

No prava atrakcija je mini golf koji je ocijenjen najboljim u Europi - osim igranja golfa turisti se upoznaju i s poviješću grada Nina zahvaljujući zanimljivim arhitektonskim rješenjima. U tom sportu se danas okušao i ministar Lorencin.

Mislav Bjažić, predsjednik Hrvatskoga mini-golf saveza istaknuo je kako naša reprezentacija napokon ima gdje vježbati za svjetska natjecanja.

Na otvaranju novih sadržaja u Zatonu bili su i čelnici svjestkoga i europskoga mini-golf saveza, a uprava Turisthotela već iduće godine uz ostalo kreće i s gradnjom velikoga vodenoga parka. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.