Hrvatski radio

Radio Zadar

Tomislav Kabić novi je tajnik Košarkaškog saveza Zadarske županije

28.01.2022.

15:23

Autor: Željko Kapelari

Tomislav Kabić

Tomislav Kabić

Foto: Toni Opačić / KK Diadora

Tomislav Kabić novi je tajnik Košarkaškog saveza Zadarske županije. Odluku je jednoglasno donio Izvršni odbor KSZŽ na sjednici na kojoj je sudjelovalo 9 članova (Marija Mazija, Željko Predovan, Dan Marinović, Božo Škara, Jurica Spahija, Damir Burčul, Željko Žilavec, Marin Vrsaljko i Tomislav Kabić koji je izuzet s glasovanja radi sudjelovanja u izboru) te Milan Čanković kao zapisničar. Upravo Čankovića koji je otišao u mirovinu na dužnosti tajnika je naslijedio Kabić.


- Drago mi je da su izbori prošli demokratskom tonu. Zahvalio bih se i drugom kandidatu Vedranu Frakinu te Milanu Čankoviću koji je dugi niz godina vodio ovaj Savez i sada odlazi u zasluženu mirovinu. Intencija će mi biti što više Savez približiti javnosti i u sam njegov rad uključiti što više dionika. Svi su dobrodošli i vjerujem da zajedničkim snagama možemo napraviti dobar posao - istaknuo je Kabić.


Ostala 4 člana IO (Boris Skroće, Hrvoje Perinčić, Vedran Jadrijev i Andrija Keran) opravdano su izostali zbog mjera samoizolacije.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.