Hrvatski radio

Radio Zadar

Tour of Croatia traži volontere

18.02.2017.

08:33

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradovi, mjesta i lokacije za koje se traže volonteri su Zadar, Osijek, Koprivnica, Ludbreg, Trogir, Makarska, Imotski, Crikvenica, Umag, Poreč, Učka, Rijeka, Opatija, Samobor i Zagreb. Prijave se primaju do 31. ožujka,

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere!  Treće i dosad najveće izdanje ove sportske manifestacije povezat će 12 gradova tijekom 6 dana, a zainteresiranima omogućiti da upoznaju biciklističke zvijezde, postanu važan dio utrke te dobiju jedinstven uvid iza kulisa ovog  sportskog događanja.

Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam i one koji će to tek postati, a žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude i dobro se zabaviti. Zainteresirani se mogu pridružiti timu volontera u gradu koji im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja. Gradovi, mjesta i lokacije za koje se traže volonteri su Osijek, Koprivnica, Ludbreg, Trogir, Makarska, Imotski, Zadar, Crikvenica, Umag, Poreč, Učka, Rijeka, Opatija, Samobor i Zagreb. Prijave se primaju do 31. ožujka, a prijavnica s detaljnim uputama se može ispuniti ovdje

 Ukupno će biti odabrano 420 volontera (70 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a njihov će volonterski angažman biti upisan i u volontersku knjižicu. Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2017, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.