Hrvatski radio

Radio Zadar

Tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade u Arsenalu

25.12.2016.

14:10

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na blagdan Božića, u nedjelju očekuje Vas već tradicionalni spektakularni koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade, koji će i ovog puta uz Tomislava Bralića i već dobro poznat repertoar omiljenih dalmatinskih pjesama i najljepših božićnih skladbi zabavljati publiku.

Klapa Intrade ove godine je osim prethodno hitova ‘Zalutali pogled’ i ‘Samo za tebe’ obogatila svoj repertoar s hitom „Ne mogu te prestat ljubit“ koju ćete uz ostale hitove, imati priliku čuti u ilirijinom Arsenalu na božićnu noć. 

Nastup najpopularnije zadarske klape, jedine klape koja je osvojila Splitski festival i jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača nastavak je niza izvrsno posjećenih koncerata u ilirijinom Arsenalu. 

I ove godine Arsenal se potrudio na najbolji mogući način Zadranima i njihovim gostima zaželjeli sretan Božić i Novu godinu, a ima li boljeg načina nego učiniti to koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade koji nas pjesmom uvijek vraćaju u neka zaboravljena vremena i ljubav.  

A što li je više potrebno za božićnu noć nego obilje ljubavi i pjesme? 

Ovu želju klapa Intrade i Tomislav Bralić sigurno će ispuniti!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.