Hrvatski radio

Radio Zadar

Traže se statisti, moguće i glumci za vrlo gledanu seriju HRT-a "Nestali"

16.04.2021.

10:29

Autor: rzd

Traže se statisti, moguće i glumci za vrlo gledanu seriju HRT-a "Nestali"

Traže se statisti, moguće i glumci za vrlo gledanu seriju HRT-a "Nestali"

Foto: - / -

Sve zainteresirane punoljetne osobe iz Zadarske županije koje žele statirati u seriji Nestali pozivaju se u hotel Kolovare u ponedjeljak, 19. travnja 2021. od 17 do 20 sati. Traže se statisti, statisti sa zadatkom, a moguć je i angažman za manje uloge.

Najavljena je druga sezonu snimanja serije "Nestali" na području Zadarske županije. Filmskog ureda Zadar pozvao je  stoga sve zainteresirane za sudjelovanje u projektu da se jave..

Clinica studio kreće u snimanje druge sezone serije Nestali redatelja Kristijana Milića i direktora fotografije Mirka Pivčevića uz sjajnu glumačku postavu koju predvode Goran Navojec, Bojan Navojec, Filip Križan, Marko Cindrić, Alan Katić i Vedran Živolić. Prva sezona serije Nestali autora Joška Lokasa snimana je na području Zadarske županije 2019. godine. Snimanje mini dramske serije se odvijalo u organizaciji HRT-a u suradnji s producentskom tvrtkom Clinica studio.

Snimanje serije planirano je između 26. travnja 2021. i 10. lipnja 2021. sukladno propisima vezanim za pandemijske okolnosti.

Najgledanija serija Hrvatske radiotelevizije prošle godine osvojila je Zlatni studio Jutarnjeg lista za najbolju domaću seriju, a Goran Navojec je za jednu od glavnih uloga - ulogu Prke osvojio Večernjakovu ružu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.