Hrvatski radio

Radio Zadar

Traže se svjedoci nesreće

17.03.2015.

13:08

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policijski službenici Policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje kako bi rasvijetlili okolnosti teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju 8. ožujka na državnoj cesti između Biograda i Pakoštana, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teško, a tri su osobe lakše ozlijeđene.

U nesreći su sudjelovali Jaguar i Škoda zadarskih registracija, a okolnosti nastanka prometne nesreće nisu do kraja razjašnjene. Prema raspoloživim saznanjima, na mjesto nesreće prvi su došli dva muškaraca koji su pružili pomoć unesrećenom iz Jaguara. Napustili su mjesto događaja prije dolaska policije, a vozili su automobil šibenskih registracija. 

S obzirom da se radi o osobama koje raspolažu neposrednim saznanjima o ovom događaju, policija moli njih, ali i sve druge osobe koje imaju korisnih saznanja o  nesreći, da se, jave u Policijsku postaju Biograd na telefon 023/345-739 ili 023/383-016,  ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.