Hrvatski radio

Radio Zadar

Traže se trubači za izvođenje Mirozova

16.03.2017.

13:49

Autor: HRT centar zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ured državne uprave u Zadarskoj županiji, Služba za društvene djelatnosti raspisala je javni poziv glazbenicima - trubačima za usluge izvođenja Mirozova na pokopima hrvatskih branitelja i u prigodama obilježavanja spomena na hrvatske branitelje iz Domovinskog rata na području Zadarske županije.

Na ovaj  Poziv mogu se prijaviti svi glazbenici - trubači, bez obzira na stupanj glazbene naobrazbe, koji znaju izvesti skladbu Mirozov.

Mirozov (solo truba ) izvodi se u slijedećim prigodama:

- na pokopima identificiranih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, umrlih hrvatskih ratnih vojnih invalida i umrlih  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata,

- kod obilježavanja spomena na smrtno stradale hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

 

Naknada za obavljenu uslugu (po odsviranom) Mirozovu  iznosi 400.00 kn bruto. Ugovor se zaključuje za 2017. godinu, za područje Zadarske županije.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana, od dana objave javnog poziva.

 

Prijava mora sadržavati:

a)    Osnovne podatke o  prijavitelju (ime i prezime, adresa, telefon, OIB)

b)    dokaz da posjeduje potrebno znanje, pouzdanost i  iskustvo u javnim nastupima

c)     broj žiro-računa prijavitelja i naziv banke

d)    položen vozački ispit B kategorije

 

Dodatne informacije  vezane uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti slanjem upita na adresu elektroničke pošte: drustvene@udu-zz.hr ili na broj  telefona 628-002.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.