Hrvatski radio

Radio Zadar

Traže se učenici i profesori

27.08.2013.

08:16

Autor: bk

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradska knjižnica i ove će godine organizirati repeticije za učenike slabijeg imovinskog stanja.

Gradska knjižnica Zadar pokrenula je 2004. godine projekt cjeloživotnog obrazovanja Perpetuum namijenjen socijalno ugroženim kategorijama. Osim učenja rada na računalu osoba treće životne dobi, dostave knjiga na kućnu adresu osobama s invaliditetom projekt osigurava i besplatne repeticije za učenike slabijeg imovinskog stanja. Uoči nove školske godine iz Gradske knjižnice pozivaju zainteresirane učenike i profesore na sudjelovanje u programu.  Repeticije nisu namijenjene dobrim učenicima koji imaju 4, a žele 5, već učenicima koji imaju negativnu ocjenu, ističe djelatnik knjižnice Ante Kolanović.  

 

To će naravno sve krenuti u listopadu, a htio bih ovim putem pozvati sve zainteresirane učenike, ali i profesore koji imaju vremena i voljni su volontirati da nam se jave jer uvijek nam fale profesori poglavito iz matematike , fizike, kemije što su najtraženiji premeti , a najmanje profesora imamo baš  iz tih predmeta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.