Hrvatski radio

Radio Zadar

Trgovine na meti lopova

09.09.2019.

09:39

Autor: HRT Radio Zadar

Trgovine         na meti lopova

Trgovine na meti lopova

Foto: - / -

Na meti lopova prošlog su se tjedna našle trgovine u Mrljanima, Neviđanima i Vrsima. Lopovi su ukrali novac, cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta iznosi od nekoliko stotina do nekoliko desetaka tisuća kuna.

S četvrtka na petak  u Mrljanima na otoku Pašmanu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu  u vlasništvu 56-godišnjaka,  odakle je ukrao razne cigarete i alkoholno piće.  Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe. 

S petka na subotu u Neviđanima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu  u vlasništvu 54-godišnjakinje, odakle je ukrao novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu  u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je ukrao razne cigarete. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.