Hrvatski radio

Radio Zadar

Tri nova savjeta zadarskog SDP-a

11.04.2018.

10:49

Autor: HRT centar Zadar

Filip Brala/PIXSELL

Filip Brala/PIXSELL

Foto: - / -

Gradski odbor SDP-a Zadar izvijestio je priopćenjem o osnivanju tri nova savjeta: za ljudska prava, za gospodarstvo i za prostorno uređenje i komunalnu djelatnost. Odluka je donesena na posljednjoj sjednici odbora.

Na čelo Savjeta za ljudska prava izabrana je Danijela Vukoša, članica predsjedništva GO SDP-a i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zadra. Kako stoji u priopćenju, Danijela Vukoša je profesorica sociologije i filozofije, poznata kao veliki borac za jednakost i jednakopravnost. Predsjednica Savjeta za gospodarstvo je Sandra Lordanić Lukavac, magistrica ekonomije, dugogodišnja članica SDP-a i zadarska poduzetnica koja se, kao suvlasnica tvrtke,uspješno othrvala svim izazovima u doba višegodišnje gospodarske krize u Hrvatskoj. Davor Buškulić izabran je za predsjednika Savjeta za prostorno uređenje i komunalnu djelatnost. Radi se o dugogodišnjem djelatniku i stručnjaku iz područja prostornog uređenja. S ova tri Savjeta zadarski SDP nastavlja graditi i obnavljati tim koji će spremno dočekati iduće lokalne izbore u Zadru, stoji u priopćenju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.