Hrvatski radio

Radio Zadar

Tribute to Beatles rasplesao Zadrane

24.08.2019.

10:35

Autor: HRT Radio Zadar / TZ Grada Zadra

foto: Iva Perinčić

foto: Iva Perinčić

Foto: - / -

Atrij palače Cedulin ispunio se ljubiteljima nota Beatlesa. Pokoji je Zadranin dohvatio suprugu i zavrtio je u ritmu planetarno popularnog benda.

- Znate li da je prvi put ikad korišten izraz Beatles-mania baš za taj britanski band? Kasnije je bilo još tih 'manija', ali Beatlesi su prvi dobili takav naziv - kazao je voditelj najavljujući band Songbusters. Iz tog benda proizašla je ideja da se održi Tribute to Beatles u Zadru te da postane tradicionalno ljetno okupljanje za Zadrane i njihove goste.

Počeo je 10. jubilarni Tribute to Beatles koji će ove godine trajati dva dana. Tko nije došao u petak, može ispraviti pogrešku danas, u subotu.

- Bilo je najbolje družiti se s prijateljima, dijeliti binu i svirati pjesme s kojima smo odrasli i od kojih smo najviše naučili - kazao je Neno Belan nakon koncerta.

Posjetitelji i izvođači su uživali, atmosfera je bila prava ljetna, a sve će se još jednom ponoviti večeras. Slijedi još jedan niz obožavatelja Beatlesa, ne propustite!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.