Hrvatski radio

Radio Zadar

Troje djece u zadarskoj bolnici je dobro

01.03.2019.

10:12

Autor: Božidar Kolega

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Troje djece s Paga koja su jučer ozlijeđena u monstruoznom činu kada ih je otac bacio s prvog kata obiteljske kuće i koja su ostala na liječenju u zadarskoj bolnici dobro su, potvrdio nam je jutros zamjenik ravnatelja zadarske bolnice Edi Karuc.

Osmogodišnjakinja koja je dobila nagnječenje tijela, prsa i glave jutros je operirana i stabilno je  - kazao nam je doktor Karuc. 

Evo upravo sad je završio operativni zahvat, na maksilofacijalnoj kirurgiji, sanirana je ozljeda koju je jučer zadobila. Zahvat je protekao uredno. Dijete je vraćeno u Jedinicu intenzivnog liječenja i fala Bogu sve je u redu. Ovo drugo dvoje djece koje su imali nešto lakše ozljede su isto također dobro i zadovoljni smo s njihovim oporavkom. Mama je bila s njima cijelu noć. Osigurali smo joj tu smještaj u bolnici, osigurali smo joj obroke, tako da može biti što više s njima.    - izjavio nam je doktor Karuc. 

izjava dr. Karuc

capture.jpg

capture.jpg

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.