Hrvatski radio

Radio Zadar

Turistički cvijet hostelu "Forum"

16.10.2015.

12:26

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na upravo završenim Danima hrvatskog turizma zadarska regija imala je neoliko laureata među kojima je i Turisthotelov hostel Forum. U sklopu akcije 'Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2015. prema kriteriju izvrsnosti po prvi puta su ocjenjivani i hosteli.

Prateći svjetske trendove te udovoljavajući jasnim zahtjevima struke metodologija ocjenjivanja je uključivala benchmarking analizu poslovanja, reputaciju na društvenim mrežama te rangiranje prema izračunatim prosječnim ocjenama gostiju na portalima, mystery shopping i ocijenu kvaliete usluge i objekta od strane stručnog povjerenstva.

U predstavljanju pobjednika istaknuto je kako su suvremenska arhitektura, moderan dizajn, vrhunska usluga te iznimna lokacija u centru centra aduti zahvaljujući kojima je ovaj, po nekima hostel "s najljepšim pogledom na svijetu", po nekima pak "arhitektonsko čudo", čvrsto pozicioniran u sam vrh svjetske hostelske ponude.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.