Hrvatski radio

Radio Zadar

09:20 / 02.07.2016.

Autor: S. Jakšić Mandić

TZ Ugljan : "Rakitić je divna osoba, sramota je što se dogodilo"

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Incident je stvorio jako ružnu sliku i možemo samo osuditi one koji su ga izazvali, mogla je biti jedna jako lijepa priča jer je Rakitić jako susretljiva osoba, ostavio je zaista odličan dojam na mještane, o njemu možemo reći sve najbolje" - kazali su nam u TZ Ugljan.

Zadarska policija istražuje okolnosti u kojima je došlo do razbijanja jednog prozora na vili u mjestu Ugljan na istoimenom otoku gdje se s obitelji odmarao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. U događaju koji se zbio nešto prije 15 sati nije bilo ozlijeđenih osoba, izjavila je Nikolina Bačić iz zadarske PU. 

Direktorica Turističke zajednice mjesta Ugljan Dražena Strihić komentira izgred za Radio Zadar:   

        Mogu reći samo da je obitelj Rakitić bila na Ugljanu i da su zbog ovog incidenta napustili otok. Na vili je razbijen samo jedan prozor prema podacima koje ja imam, inače jučer se u mjestu nije ništa pričalo, odakle ta informacija o skupini huligana ja ne znam, zna samo da je na vili razbijen jedan prozor. Vila je u vlasništvu Mađara, jednog od suvlasnika NK Osijek - kaže uz ostalo Dražena Strihić.

         Sramotno je i tužno što se jednj hrvatskoj nogometnoj zvijezdi to dogodilo, sve to baca ružno svjetlo. Činjenica je da nismo znali da Rakitić dolazi, sve nas je iznenadio, prema pričama osoba izrsna je osoba, jako susretljiv, ostavio je odličan dojam na sve mještane, jako nam je jako žao, ovaj incident je stvorio ružnu sliku i možemo samo osuditi one koji su ga izazvali. Pustili smo ga na miru da se malo odmori nekoliko dana a onda smo planirali jedan mali doček, međutim nažalost nismo uspjeli - sa žaljenjem kaže direktorica TZ Ugljan Dražena Strihić.

 

          

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.