Hrvatski radio

Radio Zadar

TZ Zadar: Koncerta Tonija Cetinskog neće biti

10.12.2021.

12:36

Autor: Radio Zadar

Otkazan koncert Tonija Cetinskog

Otkazan koncert Tonija Cetinskog

Foto: Luka Stanzl / Pixsell, arhivska fotografija

Iako je blagdanski koncert dogovoren za 22. prosinca s promotivnom tvrtkom koja zastupa Tonija Cetinskog trebao proći u najljepšem blagdanskom ozračju, što i vjerujemo da i bi u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obvezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uvjetovane pandemijom.

Stoga se organizatori Adventa u Zadru zahvaljuju Toniju Cetinskom na suradnji, ali koncerta ipak neće biti, te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač.
Želja nam je našim sugrađanima priuštiti radosne adventske sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštivamo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštivati, ali u uređenom sustavu i ovoj za svih izazovnoj i složenoj situaciji moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožeru.

TZ Zadar

Organizatori se nadaju kako će se situacija s epidemiološkim mjerama poboljšati te da će na zadovoljstvo njegovih fanova, publike i svih nas, Tony ipak nastupiti u dogledno vrijeme u Zadru.

Na svom facebook profilu oglasio se i Tony Cetinski koji je uz ostalo napisao kako nikako ne želi dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene, niti bilo kako drugačije. Dodao je kako bi želio koncert bez podjela. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.