Hrvatski radio

Radio Zadar

U 18 Policijskih uprava danas predstavljanje novih načelnika

20.09.2017.

10:37

Autor: tp/I pr Hra/me

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novog načelnika na predstavit će pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave policije u ravnateljstvu policije Krunoslav Borovec. Policijsku upravu zadarsku preuzima, kao što je poznato Anton Dražina.

Tijekom današnjeg dana u 18 policijskih uprava bit će predstavljeni novoimenovani načelnici policijskih uprava i to u Policijskoj upravi zagrebačkoj, osječko-baranjskoj, vukovarsko-srijemskoj, virovitičko-podravskoj, brodsko-posavskoj, varaždinskoj, međimurskoj, krapinsko-zagorskoj, dubrovačko-neretvanskoj, šibensko-kninskoj, zadarskoj, primorsko-goranskoj, istarskoj, karlovačkoj, ličko-senjskoj, sisačko-moslavačkoj, bjelovarsko-bilogorskoj i koprivničko-križevačkoj. Novog načelnika na predstavit će pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave policije u ravnateljstvu policije Krunoslav Borovec. Policijsku upravu zadarsku preuzima, kao što je poznato Anton Dražina. 

Dosadašnjim načelnicima petogodišnji mandat istekao 19. rujna, a na rješenje o imenovanju kandidati koji nisu izabrani imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od dana primitka rješenja.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.