Hrvatski radio

Radio Zadar

U četvrtak koncert za Vukovar!

03.08.2015.

11:46

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski Volonterski centar organizira koncert "Zadarske pisme Vukovaru" - u četvrtak na Forumu od 21 sat. Glazbene, ugostiteljske i volonterske snage udružit će se da zajedno pomognu vukovarcima. Stoga pozivamo sve građane Zadra da se pridruže i pomognu! Sva prikupljena sredstva namijenjena su socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

Pomozimo još jednom Vukovaru, kaže Maja Pletikosa iz ogranizacijskog odbora: Možemo s ponosom istaknuti brojku od oko 200 volontera koji će omogućiti realizaciju ovog događaja. Suočeni s teškom svakodnevnicom dragih nam prijatelja vukovaraca, bez puno dvojbe odlučili smo udružiti snage i učiniti što je u našoj moći da pružimo prijateljsku ruku pomoći. Sve posjetitelje će zabavljati zadarski izvođači, klape, zabavni i rock izvođači koji su pripremili, vjerujemo, za svakog slušatelja po nešto. Članovi udruge zadarskih ugostitelja pripremit će domaća jela koja će se prodavati tijekom koncerta po simboličnoj cijeni od 20 kuna, te piće po cijeni od 10 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.