Hrvatski radio

Radio Zadar

U Ćustićevoj u noći krajem vikenda ukraden skuter

06.09.2022.

09:46

Autor: Radio Zadar

Skuteri

Skuteri

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

S nedjelje na ponedjeljak, 04./05. rujna u Zadru u Ulici Hrvoja Ćustića nepoznati počinitelj je otuđio skuter u vlasništvu 59-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe, objavila je zadarska pšolicija.

S nedjelje na ponedjeljak, 04./05. rujna u Zadru u Ulici Hrvoja Ćustića nepoznati počinitelj je otuđio skuter u vlasništvu 59-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju, 04. rujna u Zadru u Ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 43-godišnje državljanke Nizozemske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog

počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 02. do 05. ožujka ove godine u Ulici Put Biliga u Zadru, nepoznati počinitelj je s gradilišta otuđio bakreni kabel u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.