Hrvatski radio

Radio Zadar

U Loži nagrade volonterima,a u Pučkoj kuhinji javne osobe dijele obroke

05.12.2018.

07:22

Autor: Toni Pajkin

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Caritas zadarske nadbiskupije Međunarodni dan volontera obilježit će dijeljenjem obroka u Pučkoj kuhinji sv. Vinko Paulski. Volonterski centar Zadar uz Dan volontera u Loži priređuje svečano uručivanje nagrada za najistaknutijeg volontera i najistaknutiju organizaciju.

Volonterski centar Zadar obilježava Međunarodni dan volontera dodjelom županijskih  nagrada „Volonterska ruka" za pojedince i organizacije koji su se svojim volonterskim radom istaknuli u zajednici. Nagrada „Volonterska ruka" koju su izradili učenici zadarske srednje Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn, dodjeljuje se za najistaknutijeg volontera i najistaknutiju organizaciju. Održat će se danas u Gradskoj loži s početkom u 13:00 sati. 

Dan volontera prigodno će u Pučkoj kuhinji u Zadru obilježiti i Caritas Zadarske nadbiskupije. Promicanje volontiranja doći će podržati osobe iz crkvenog i javnog života Nadbiskupije, Grada Zadra i Zadarske županije koji će korisnicima Pučke kuhinje podijeliti obrok za ručak. Počinje u 12,00 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.