Hrvatski radio

Radio Zadar

U Ninu u nedjelju besplatno vođenje

11.01.2019.

08:54

Autor: rzd

U Ninu u nedjelju besplatno vođenje

U Ninu u nedjelju besplatno vođenje

Foto: - / -

TZ Nina organizira u nedjelju besplatno vođenje s ciljem upoznavanja kulturne baštine Nina. Priređuje se u čitavoj Hrvatskoj je inicijativa Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju" Okupljanje je kod spomenika kneza Brnaimira, a počinje u 12 sati.

Dana 13. siječnja (nedjelja) s početkom u 12 sati Turistička zajednica grada Nina organizira besplatno vođenje s ciljem upoznavanja kulturne baštine Nina. Vođenje će odraditi lokalni turistički vodiči, a okupljanje je ispred spomenika kneza Branimira. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi dodatno upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i posjetiteljima. To je organizacija besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča u svakom gradu i u čitavoj Hrvatskoj na inicijativu Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju" te na poziv Hrvatske turističke zajednice. Sva vođenja uz turističke vodiče početi će u isto vrijeme, a na taj način će se obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske.

upoznaj-svoju-zemlju-2019-1.png

upoznaj-svoju-zemlju-2019-1.png

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.