Hrvatski radio

Radio Zadar

U palači Cedulin salon s kravatama

26.01.2018.

12:35

Autor: HRT centar Zadar

foto: zadartravel.hr

foto: zadartravel.hr

Foto: - / -

Poslovni prostor u palači Cedulin zakupit će tvrtka Potomac, nositelj ekskluzivne modne marke Croata koja je kravatu učinila prepoznatljivim hrvatskim simbolom. Turistička zajednica grada priopćila je kako je to rezultat Javnog natječaja.

U palači Cedulin tvrtka Potomac d.o.o. planira otvoriti salon s muzejskom interpolacijom u prostoru s ciljem promocije Zadra i Hrvatske kao važnih čimbenika europske kulture kroz kravatu koja simbolizira i promiče vrijednosti zapadne civilizacije.

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra održanoj dana 25. siječnja 2018. godine, temeljem raspisanog Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u palači Cedulin, odabrana je ponuda tvrtke Potomac d.o.o.
 
Opće uvjete i sadržaj predmetnog natječaja možete pronaći na ovoj poveznici: https://zadar.travel/hr/novosti/08-12-2017/javni-natjecaj-za-davanje-u-zakup-poslovnoga-prostora-u-palaci-cedulin#.WmsHMa7iaUk 

Odabran je i novi logotip Turističke zajednice grada Zadra, a odabrano rješenj potpisuje tvrtka Radnja, vlasnika Antonija Karače iz Požege.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.