Hrvatski radio

Radio Zadar

U podne Sv. Luca stiže sa slatkišima

13.12.2015.

09:13

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Advent u Zadru danas, treće nedjelje došašaća ali i blagdana sv. Lucije počinje zabavnim programom. U 10 i 30 sati nastupit će Folklorni zbor i orkestar OSS Buševac, ogranak Seljačke sloge Buševec. Od 11 do 12 sati nastavlja se Dječji festival " RADOST BOZIĆA"

Od 12 sati dolazi sv. Luca koja će obići Kalelargu, Forum, Narodni trg i Klizalište te će djecu darivati slatkišima. Od 12.30 zabavu nastavljaju Buševački tamburaši Harmonija. U nedjelju će se na Trgu Petra Zoranića održati dječja radionica i igraonica od 11.30 do 13 sati.

 Adventske kućice maštovitih naziva u svečanom okruženju nude mirisne i ukusne specijalitete, jelo i piće: vino, kuhano vino, pivo, tople i hladne bezalkoholne napitke, fritule, kobasice, slastice, palačinke, ribe, jela s roštilja, prigodne suvenire i božićne ukrase.

TUROPOLJSKO SRCE SRCU ZADRA

Folklorni zbor i orkestar OSS Buševac koji od jučer svojim nastupima sudjeluju na adventskim zbivanjima u Zadru danas će na Forumu, od 11 sati, počastiti Zadrane svojim gastro delicijama.

 

U foto galeriji pogledajte kako je protekao jučerašnji dan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.