Hrvatski radio

Radio Zadar

U ponedjeljak počinju prijave za biciklijadu "Od Branimira do Branimira!

24.03.2023.

10:45

Autor: RZD

Biciklijada

Biciklijada

Foto: RZD / Radio Zadar

U ponedjeljak, 27. ožujka počinju prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira“ (Zadar-Nin-Zadar), koja će se održati 15. travnja u 11 sati!

U Ninu se bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim predvođen poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Ove godine na meniju je čičvarda sa sipom!


Ove godine pridružio nam se i HAK koji će postaviti info pult s promo materijalima te maleni biciklistički poligon, na kojem će sudionici moći iskušati neke od vještina upravljanja biciklom, kako to HAK radi već godinama u sklopu natjecanja "Sigurno u prometu" te "Sigurno u školu s HAK-om".


Svi zainteresirani mogu se do 14. travnja prijaviti online na web stranicama Zadarske županije,  Calimero sporta, Biciklističkog kluba Zadar i Zavoda za javno zdravstvo. Za ovu se manifestaciju NE plaća kotizacija!


Također, istovremeno s biciklijadom održat će se tradicionalno „1000 koraka kroz 1000 ulica“, akcija pješačenja u organizaciji Udruge za rekreaciju žena „Relax“ i Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ . Pješačenje počinje s Branimirove obale u 10 sati, a pješači se do Puntamike. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.