Hrvatski radio

Radio Zadar

Izložba vojne opreme, letački program i nastup klape „Sveti Juraj“

27.05.2023.

16:36

Autor: Radio Zadar

Ilustracija

Ilustracija

Foto: kaprik / Shutterstock

U sklopu obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana državnosti u Zadru će se danas održati prigodni letački program i izložba opreme i naoružanja Hrvatske vojske.

Dan Hrvatske vojske, Dan Hrvatske kopnene vojske i 32. obljetnica ustrojavanja te Dan državnosti RH obilježit će se u ponedjeljak 29. svibnja 2023. u Zadru prigodnim programom u organizaciji Hrvatske vojske i Grada Zadra.


Program započinje u 9 sati na Istarskoj obali kod Pozdrava Suncu izložbom opreme i naoružanja Hrvatske vojske, na kojoj će biti predstavljen i borbeni helikopter OH 58D KIOWA WARRIOR te druga oprema i tehnika na promidžbenim štandovima. Izložba je za sve posjetitelje otvorena do 15 sati.


Letački program protupožarnog aviona Canadair CL-415 i akrobatske skupine „Krila Oluje“ održat će se neposredno ispred zadarske rive, s početkom u 10 sati.


U sklopu programa na zadarskom Forumu, s početkom u 20 sati, predviđen je koncert klape Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.