Hrvatski radio

Radio Zadar

U prizemlju zadarske Poliklinike javnozdravstvena akcija

29.11.2019.

08:47

Autor: HRT Radio Zadar / ZZJZ

Ilustracija - foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ilustracija - foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / -

Zavod za javno zdravstvo u suradnji s partnerima danas u prizemlju zadarske Poliklinike priređuje javnozdravstvenu akciju na kojoj će zainteresirani moći doznati sve o problemima ovisnosti i mentalnom zdravlju. Povod je Mjesec borbe protiv ovisnosti, a akcija traje od 10 do podne.

Cilj je akcije upozoriti cjelokupnu javnost na problem zlouporabe sredstava ovisnosti, čime se nastoji potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.

Služba će se zajedno s partnerima obratiti javnosti putem informativnih štandova na kojima će se prisutnima dijeliti promotivni i informativni materijali, a svi zainteresirani će se moći informirati o pitanjima vezanim uz teme ovisnosti i mentalnog zdravlja kao i o preventivnim programima i radu Službe, partnerskih udruga, zajednica i institucija koje djeluju i rade u području ovisnosti - navodi se u pozivu organizatora.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.